Fiskeolje behandler ADHD bedre enn ritalin

Slike utallige barn (og til og med voksne) er fast bestemt på å ha ADHD (Attention-Deficient/Hyperactivity Disorder) i dag. Dessuten blir praktisk talt alle godkjente farlige, sinnsjusterende legemidler som Ritalin. Uansett fungerer fiskeolje virkelig på manifestasjonene av ADHD uten resultatene av medisiner som Ritalin og Concerta-og gjør det betydelig mer tilstrekkelig.

En anmeldelse av University of Adelaide i Australia sporet opp det følgende:

Etter 7 måneder var barna ikke like engstelige og viste forbedringer på skolen. Forbedringer i fiksering og omtanke forbedret med 33% Etter 15 uker hadde 30-40% av barna som tok fiskeolje oppgraderinger Etter 30 uker ble satsen utviklet til 40-halvparten som opplevde oppgraderinger Barn som tok falske behandlingsbeholdere ble deretter endret til fiskeolje og følgelig i tillegg opplevd videreutviklet oppførsel Forbedringer ble hele tiden sett etter at gjennomgangen var fullført, noe som foreslår at fiskeoljene kan ha innvirkning på lang sikt. På det tidspunktet da analytikerne kontrasterte resultatene sine med undersøkelser av Ritalin og Concerta for ADHD, fant de ut at fiskeoljer var mer overbevisende.

ADHD-legemidler er kjent for å formidle ekte tilfeldige effekter, inkludert søvnmangel, selvdestruktive hensyn, karakterendringer, kardiotoksisitet, koronarsvikt, hjerneslag og overraskende uventet død. I Storbritannia har 9 barn gått videre etter å ha fått i seg medisinene. Med de forbløffende fordelene med Omega-3 umettede fettstoffer, er det ingen stor overraskelse at et stadig økende antall mennesker øker med fiskeolje og tran. Hvis du eller noen du kjenner sliter med ADHD, er det noen ekstraordinære aktivitetstrinn: Sunn kropps-/hjerneforbindelse: Korrigerende behandling Kiropraktiske endringer eliminerer spenning fra hjernestammen og balanserer det gjennomtenkte sensoriske systemet, slik at kroppen kan jobbe på et mer betydelig nivå.

Tran: 1 ss. for voksne 150 kg. eller på den annen side mer, 2 ts. 80-150 lbs., 1 ts. 50-80 lbs. Drep korn og sukker: Bytt dem ut med grønnsaker og bær

Kill Dairy: erstatt med kokosmelk, mandelmelk eller rismelk

Trening: Lavere mål for TV -tid og økning i trening. Dette oppfrisker sinnet og videreutvikler blodforløpet til lillehjernen.kjop-lyrica-75-mg-150-mg-300-mg-uten-resept-i-norge/

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *